Aici a ascuns Gheorghe Dinca oasele Alexandrei Macesanu

Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” a finalizat expertiza genetica judiciara a fragmentelor osoase descoperite de criminalisti in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, iar concluzia finala este aceea ca a fost identificat – cu o probabilitate de 99,93% – ADN-ul unei persoane de sex feminin. Este vorba despre Alexandra Macesanu, tanara sechestrata si ucisa de „Monstrul din Caracal”.

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

„Institutul National de Medicina Legala ‹‹Mina Minovici›› a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiza medico-legala rezulta faptul ca, analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiza medico-legala rezulta faptul ca persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minora M.A.M (n.r. – Alexandra Macesanu), cu o probabilitate de 99,93%”.