Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă

Alec Baldwin a anunțat pe conturile sale de pe rețelele de socializare că  a fost achitat de acuzaţia de crimă în cazul decesului Halynei Hutchins, care a murit la 21 octombrie 2021, în timpul filmărilor, când arma din mâna lui Baldwin s-ar fi descărcat accidental.

Alec Baldwin a declarat că raportul oficial îl exonerează de orice acuzaţie legată de moartea colegei lui.

În același caz, autoritatea care reglementează regimul armelor şi muniţiilor în New Mexico a decis ca producătorii filmului ”Rust” să fie amendaţi pentru neglijenţă şi nerespectarea normelor de siguranţă la locul de muncă.

Compania de producţie a filmului ”Rust” a fost somată de către inspectorii însărcinaţi să ancheteze regimul armelor şi muniţiilor de pe platoul de filmare să plătească amenda maximă de 139.793 $ pentru neregulile de la filmări.

Compania Rust Movie Productions a declarat într-un comunicat că nu este de acord cu decizia şi va face apel în instanţele superioare de justiţie.

Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil
Alec şi Hilaria Baldwin aşteaptă încă un copil şi au acasă o întreagă armată de odrasle, pe: Carmen, 8 ani, Maria Lucia, 13 luni, Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, şi Eduardo, de 18 luni.