Alege un ochi și citeste despre tristețea pe care o ascunzi în suflet

Știrile zilei

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. O săptămână plină de reușite

Săptămâna care urmează aduce multe surprize pentru toate semnele zodiacale. Vin în sfârșit vremuri mai bune, mai ales pe...

Horoscop 30 noiembrie 2020. Unele zodii chiar nu știu să se bucure

Horoscop 30 noiembrie 2020. Minivacanța de 1 Decembrie le prinde foarte bine zodiilor care au timp să se relaxeze,...

„Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Fostul șef științific al Pfizer acuză că „al doilea val” a fost falsificat cu ajutorul testelor...

Un video cu dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și șef științific al companiei Pfizer, relevă căașa-numitul „al doilea val”...

Alege un ochi și citeste despre tristețea pe care o ascunzi în suflet. Ce rezultat ai?

1. Oamenii din viața ta capătă un nou sens, sau poate că tu te-ai schimbat și vezi viața cu alți ochi. Cu fiacare an ce trece, numarul prietenilor tai scade. Iubești armonia și liniștea, iar răutatea și intrega își strică echilibrul.

2. Ești o persoană afectivă. Ai obiceiul de a te implica în mai multe proiecte de-o dată, însă există riscul să nu îl finalizezi pe niciunul. Ar fi bine să încerceți să te axez pe unul singur.

3. Karma există, iar tu stii asta. De-a lungul timpului ți s-a întâmplat ca de fiecare dată când ai judecat sau condamnat o persoană, lucrurile s-au întors împotriva ta. Indiferent prin câtă suferință ai trecut, mereu ai ținut în tine, niciodată nu ai zis nimic nimănui.

4. Ești o persoană cu un suflet nobil. Ai încercat să ajuți întotdeauna persoanele care ți-au cerut ajutorul. Poate că multe dintre ele nu ar fi meritat, însă sufletul nu te-a lăsat să treci nepăsător. Îii pare rău pentru unele lucruri din trecutul tău. Poate o relație s-a terminat, deși sentimentele tale nu s-au stins. Acea persoană avea ochi pentru altcineva și te-a dezamgăgit. Din acest motiv îti este greu să ai încredere în persoanele din jur.

5. Ai lăsat trecutul în spate. Singurul tău scop este să îți creezi un viitor stălucit. Ți se potrivește de minune zicala ”Un șut în fund, un pas înainte”. Nu îți pare rău pentru nicio decizie pe care ai luat-o și nu regreți nimic. Inima ta e plină de cicatrici și încerci din răsputeri să te vindeci.

6. Ți-a jurat că va fi mereu lângă tine, însă a plecat fix când își era lumea mai dulce. Ți-a rupt sufletul și chiar și acum îi mai duci dorul. Acea persoană este foarte importantă pentru tine. Poate fi chiar un stâlp în evoluția ta ca om. Însă gândește pozitiv. Fiecare persoană din viața noastră vine pentru a ne invata ceva. Noi trebuie să o primim și să o învățăm.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă