joi, 4 iunie 2020

ALERTĂ meteo! Se anunţă temperaturi de -22 de grade

Știrile zilei

Stana Izbașa răvăşită de durere! A murit un om deosebit

Cântăreața de muzică populară Stana Izbașa este în doliu. Artistă regretă pierderea unei ființe dragi, a unui om de...

Stare de urgenta in Rusia! Nu coronavirus este pericolul. Inca un accident terifiant ameninta planeta

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat stare de urgenţă după ce 20.000 de tone de petrol au ajuns într-un...

Cum arată acum fetița hrănită până la 4 ani numai cu pufuleți și ceai. Florentina a fost adoptată de o familie generoasă

Florentina, fetița din județul Vaslui care în urmă cu 6 ani șoca opinia publică pentru că era hrănită numai...

Meteorologii au emis, vineri, o informare de ger, valabilă în toată ţara începând din această noapte şi până duminică dimineaţa. Vor fi temperaturi de până la -22 de grade în weekend în România, potrivit ANM.

Asadar, între 8 februarie, ora 2:00 si 9 februarie, ora 10:00, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării (mai ales noptea si dimineata). Temperaturile vor fi in scadere la pana sub -10 grade, iar  în nord-estul, centrul şi sudul ţării vor ajunge pana la sub -15 grade. In zonele depresionare, vor ajunge la pana -22 de grade Celsius. Se va forma ghetus in functie de conditiile locale.

In capitala, vom avea vreme rece in urmatoarele zile, cu cer noros şi ninsori slabe, mai ales la începutul intervalului. Vineri, până la ora 22:00, cerul va avea înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii, când temporar va ninge slab şi se va depune un strat nou de zăpadă de 2-5 cm. Vântul va sufla slab şi moderat (viteze de 25-40 km/h). Temperatura maximă va fi de 3-4 grade. De asemenea, în intervalul 7 februarie, ora 22:00 – 9 februarie, ora 10:00, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, iar temperatura minimă va fi cuprinsă între -12 şi -8 grade, mai scăzută în zona pre-orăşenească, spre -17 grade Celsius.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de zero grade, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat – cu viteze de 25 – 30 km/h. Cu preponderenţă, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de producere a gheţuşului.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -ALERTĂ meteo! Se anunţă temperaturi de -22 de grade 1