sâmbătă, 11 iulie 2020

Alex, un bărbat care se pregătea să devină tată, a murit subit, sub ochii soției. ”Voi lupta să-l fac mândru!”, spune ea

Știrile zilei

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Tataru, anunt important: In ce conditii intram in Starea de Urgenta

Nelu Tataru a spus in ce conditii ar putea sa intre Romania in starea de urgenta. Ne confruntam cu...

Alex Hall, în vârstă de 37 de ani și Cassandra, soția lui, aveau să devină pentru prima dată părinți. Într-o seară, cei doi au ieșit să cineze în oraș, însă bărbatul a suferit o reacție alergică severă și, din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru a il slava.

Bărbatul era constient ca trebuie sa evite nucile braziliene, intrucat avea alergie la ele, însă nu știa că este alergic și la pește. Si-a comandat pește din specia Barramundi, l-a mancat, apoi a început să se simtă rău și a decedat. La toate acestea a asistat sotia sa, care era însărcinată în câteva luni.

”I-am spus că o să fie bine, că am sunat la Ambulanță. Nu mi-a venit să cred.”, a spus soția lui care a precizat că soțul ei a fost transportat la spital, dar a murit cinci zile mai târziu. Aceasta a hotarat să-i doneze organele, inclusiv inima, care va ajunge la un copil. Ea va deveni mamă în luna mai a acestui an, iar fetița va purta numele pe care sotul ei decedat il prefera, Isabelle. Cei doi si-au unit destinele anul trecut.

”Viața noastră abia începuse. Nu mi se pare deloc corect. Era foarte încântat să devină tătic. Era sigur că o să fie cel mai bun tată. Nu știu ce voi face fără el, însă sunt sigură că voi reuși. Trebuie să trăiesc și să fiu puternică pentru fiica noastră, să ne privească de acolo, de Sus, mândru.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.co.uk.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Alex, un bărbat care se pregătea să devină tată, a murit subit, sub ochii soției. ”Voi lupta să-l fac mândru!”, spune ea 1