11 C
București
joi, 25 februarie 2021

Alex, un bărbat care se pregătea să devină tată, a murit subit, sub ochii soției. ”Voi lupta să-l fac mândru!”, spune ea

Alex Hall, în vârstă de 37 de ani și Cassandra, soția lui, aveau să devină pentru prima dată părinți. Într-o seară, cei doi au ieșit să cineze în oraș, însă bărbatul a suferit o reacție alergică severă și, din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru a il slava.

Bărbatul era constient ca trebuie sa evite nucile braziliene, intrucat avea alergie la ele, însă nu știa că este alergic și la pește. Si-a comandat pește din specia Barramundi, l-a mancat, apoi a început să se simtă rău și a decedat. La toate acestea a asistat sotia sa, care era însărcinată în câteva luni.

”I-am spus că o să fie bine, că am sunat la Ambulanță. Nu mi-a venit să cred.”, a spus soția lui care a precizat că soțul ei a fost transportat la spital, dar a murit cinci zile mai târziu. Aceasta a hotarat să-i doneze organele, inclusiv inima, care va ajunge la un copil. Ea va deveni mamă în luna mai a acestui an, iar fetița va purta numele pe care sotul ei decedat il prefera, Isabelle. Cei doi si-au unit destinele anul trecut.

”Viața noastră abia începuse. Nu mi se pare deloc corect. Era foarte încântat să devină tătic. Era sigur că o să fie cel mai bun tată. Nu știu ce voi face fără el, însă sunt sigură că voi reuși. Trebuie să trăiesc și să fiu puternică pentru fiica noastră, să ne privească de acolo, de Sus, mândru.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.co.uk.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate