24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Alexandra Bodi a devenit expertă în Survivor România. Ce spune „regina TikTok-ului” despre Alexandra Stan

Cunoscută drept „regina TikTok-ului din România”, Alexandra Bodi a devenit peste noapte și specialistă în Survivor România. Mai mult, gospodinei din Mureș i-a cășunat pe „faimoasa” Alexandra Stan pe care o vrea afară din competiție. Ba chiar se crede în stare să facă o figură mai frumoasă în locul acesteia la emisiunea concurs.

Competiția Survivor de pe Kanal D a adunat fani din toate colțurile României. Și totuși, se pare că unii se cred mai presus decât concurenții din celebra competiție. În cazul de față ne referim la „regina TikTok-ului din România”, care i-a pus gând rău Alexandrei Stan. Astfel, Alexandra Bodi o vrea, cu orice preț, eliminată din concurs pe „faimoasa” blondă.

Dacă vă gândeați că le-ați văzut pe toate, stați așa, că mai urmează una! Alexandra Bodi, supranumită „regina TikTok-ului”, vrea cu orice preț să participe la Survivor. Însă nu oricum, căci gospodina din Mureș o vrea eliminată pe Alexandra Stan, despre care susține că nici măcar nu știe să alerge. Pe contul său de TikTok, Alexandra Bodi a postat un clip video în care o ironizează pe artistă și spune clar și răspicat că vrea să meargă ea, în locul ei.

@alexandra89bodi
♬ sunet original – user7996473398983

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute concurente de la Survivor România 2021. Blondina a fost la un pas de eliminare în ultimul consiliu, însă colegii l-au propus pe Costi Ioniță. Mulți dintre „Faimoși” au recunoscut că și-ar dori ca Alexandra Stan să părăsească competiția, însă se pare că nu sunt singurii.

Alexandra Bodi îi critică stilul de alergare al cântăreței. Ea a încercat să o imite pe Alexandra Stan și a mărturisit că ar trebui dată afară din competiție și să meargă ea în locul ei.

„Dragii mei, scoateți-o pe Alexandra Stan, pentru că nu poate să fugă. Așa fuge, așa fuge, dragii mei. Afară cu ea, că mă duc eu la Survivor dragii mei. N-are nimic dacă mi-e foame, că tot aduc un punct în echipa Faimoșilor”, a spus Alexandra Bodi.

Alexandra Bodi și soțul ei au fost despărțiți, dar s-au împăcat
Alexandra și Ionuț Bodi au luat decizia de a se despărți, în urmă cu câteva luni. Separarea nu a durat foarte mult, însă „regina TikTok-ului” a suferit foarte multe după plecarea subită a soțului ei. Ea s-a filmat în timp ce plângea și le explica urmăritorilor ei că a fost părăsită de Ionuț Bodi.

„Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, spunea Alexandra Bodi cu lacrimi în ochi.

Cu toate acestea, Ionuț Bodi a revenit la sentimente mai bune și s-a întors acasă la nevastă iar totul este ok între ei. Iar aceasta pare să îi fi dat aripi „reginei” Alexandra Bodi a devenit specialistă în Survivor România și chiar vrea să participe la celebra emisiune.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate