Alexandra, cea mai tânără mamă moartă în accidentul din Ialomița, plânsă de întreaga familie! „Era bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul”

1.714

Alexandra, cea mai tânără mamă moartă în accidentul din Ialomița, plânsă de întreaga familie! „Era bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul” © Captură video

Alexandra Badea este cea mai tânără dintre mamele care au murit în accidentul de sâmbătă dimineață din Ialomița. Avea 22 de ani și de un an făcea naveta la București, acolo unde muncea.

Alexandra a făcut școala de șoferi, promovase examenul teoretic și aștepta să susțină traseul în următoarele zile. Își dorea să scape de mersiul cu microbuzul. Visul ei era să își cumpere o mașină.

„Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.

Pe Alexandra Badea o aștepta un copil acasă. La fel și pe celelalte femei care au murit în urma accidentului. Astăzi, acestea au ajuns acasă pentru a fi înmormântate.

Primarul din Munteni a declarat mai multe zile de doliu. Cele opt femei vor fi înmormântate marți, atunci când se va organiza o slujbă comună la biserica din localitate.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise