8.9 C
București
luni, 10 mai 2021

Alexandra Dinu, poveste de iubire cu Jeffrey Greenstein: “Unica dragoste a vieţii mele”

Veste bombă în showbizul românesc. Alexandra Dinu trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Chiar dacă sunt de câţiva ani împreună, se pare că cei doi nu “şi-au oficializat” relaţia pe reţelele de socializare, aşadar relația este departe de ochii curioşilor. Fosta soţie a lui Adrian Mutu se afla sezonul acesta în masa juraţilor de la “Romanii au talent”.

Alexandra Dinu, poveste de iubire cu Jeffrey Greenstein
Alexandra Dinu şi Jeffrey Greenstein trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de ochii celor curioşi. Şi, deşi sunt de câţiva ani împreună, cei doi nu “şi-au oficializat” relaţia pe social media. Frumoasă actriţă care se afla sezonul acesta în masa juraţilor de la “Romanii au talent” a fost surprinsă cu un mesaj impresionant din partea cunoscutului producător de film.

Fosta soţia a lui Adrian Mutu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein înainte să se mute în Statele Unite ale Americii. El este unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Şi, conform presei de peste hotare, americanul a fost cel care s-a ocupat de vânzarea şi distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria “Eroi de sacrificiu”. De curând, iubitul Alexandrei Dinu a fost promovat drept preşedinte al companiei Millennium.

Românca a împlinit 40 de ani la începutul lunii trecute, iar aniversarea ei nu a trecut fără o declaraţie de dragoste din partea lui Jeffrey Greenstein, aşa cum doar în filmele de Oscar îţi este dat să vezi.

“Singură şi unică… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri. Pentru mine, ea este unică dragoste a vieţii mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declaraţii separate, ziua ei de naştere este în apropierea Anului Nou. Aşa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător şi entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viaţa ni le va aduce.

Elegantă, seducătoare, inteligenta, frumoasă şi înţeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu aţi putea şti cât este de specială, dacă nu o veţi cunoaşte. Lumea şi cei care te cunosc sunt incredibili de norocoşi să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist şi să spun cât de norocos sunt să te am.Te iubesc mai mult decât poţi să ştii vreodată şi îmi doresc să-ţi arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă şi cu toată esenţa fiinţei mele” este mesajul transmis de starul de la Hollywod pentru frumoasă românca, relatează jurnaliştii revistei VIVA!.

Alexandra Dinu nu s-a mutat în SUA pentru iubit
Născut în Atlanta, statul american Georgia, Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Florida.

Într-un interviu mai vechi, carismatica blondă a mărturisit că plecarea definitivă din Italia în SUA nu a fost influenţată de relaţia amoroasă pe care o are cu Jeffrey Greenstein.

“Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de nouă relaţie din viaţa mea, ci de ambiţiile mele profesionale. Că pentru orice persoană care îmbrăţişează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este visul suprem”, a declarat Alexandra Dinu, potrivit sursei citate mai sus.

Alexandra Dinu poate fi văzută în această seară, în cadrul primei ediţii a emisiunii “Romanii au talent”, alături de ceilalţi trei juraţi îndrăgiţi: Florin Călinescu, Andra şi Andi Moisescu.

“Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoţia pe care o trăieşti”, a declarat actriţa pentru stirileprotv.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate