12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Nu-mi mai răspunde la telefon” / VIDEO

Veste șoc! Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Altă veste bombă a șocat pe toată lumea în urmă cu câteva minute! Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, și-au spus adio. Vestea a fost dată de către soția lui Ionuț Bodi, pe contul de Tik Tok. Femeia nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre soțul său.

Alexandra și Ionuț Bodi, împărații Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au despărțit! Femeia a izbucnit în plâns

Ba chiar le-a spus tuturor că nu-și mai dorește să fie promovată pe Tik Tok și că nu o mai interesează absolut nimic. În plus, Alexandra Bodi a răbufnit și susține că s-a săturat ca lumea să o înjure și să o judece pe nedrept.

”Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus femeia cu ochii în lacrimi.

Unde mai puneți că motivul despărțirii este chiar platforma care le-a adus succesul? Alexandra Bodi le-a spus fanilor că Ionuț a ales să rămână cu Tik Tok-ul și a părăsit-o! Cu toate că suferă, femeia a ținut să precizeze că va trece peste, însă, înainte de asta le-a transmis și un mesaj haterilor. Alexandra Bodi le-a spus tuturor celor care i-au distrus relația cu soțul său că îi va blestema, dar mai ales, că vor plăti cu vârf și îndesat.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Bodi: ”Mi-a zis că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon”

Cu toate că Ionuț i-a spus că o să se întoarcă acasă, acum, femeia a declarat că soțul nu-i mai răspunde la telefon. Alexandra Bodi dă vina pe ”hateri” pentru despărțirea de tatăl copilului său și susține că lucrurile nu vor rămâne așa!

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost un alt mesaj transmis de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

@1989alexandra♬ sunet original – Alexandra Bodi

Citeste si: Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea! Regii Tik-Tok-ului sunt disperați: ”Mi-e frică să mai dorm…”
Alexandra și Ionuț Bodi au fost amenințați cu moartea de către un internaut. După ce le-a furat videoclipurile de pe Tik-Tok, bărbatul a trecut la fapte mai rele, respectiv i-a umilit pe regii Tik-Tok-ului pe internet, ba chiar le-a adresat amenințări.

Pentru a-și face dreptate, Alexandra și Ionuț Bodi au mers la poliție pentru a depune pângere împotriva bărbatului.

Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea
Împărații TikTok-ului au fost amenințați cu moartea. Femeia virală pe internet a izbucnit în lacrimi, după ce un bărbat le-a furat videoclipurile de pe TikTok . Ulterior, acesta a început să-i umilească pe internet.

Regii Tik Tok-ului își surprind urmăritorii în fiecare zi cu filmulețe inedite postate în mediul online. Filmulețele făcute de Alexandra și Ionuț Bodi adună de fiecare dată mii de vizualizări. Împărații Tik Tok-ului fac senzație pe rețelele de socializare cu dansurile lor și modul cum aleg să trăiască. Cei doi se bucură de fiecare moment al vieții.

Recent, femeia virală pe internet a izbucnit în lacrimi, după ce un bărbat a ajuns să le fure videoclipurile. Ulterior, acesta a început să-i umilească pe internet. Ba mai mult decât atât, Alexandra și Ionuț Bodi au fost amenințați cu moartea.

Alexandra și Ionuț Bodi au depus plângere împotriva bărbatului
Regii Tik Tok-ului au decis să își facă dreptate, Alexandra și Ionuț Bodi au mers la poliție pentru a depune pângere împotriva bărbatului. Soția lui Alex Bodi susține că acesta îi fură videoclipurile de pe pagina să de TikTok pentru a face și el urmăritori. În plus, Alexandra Bodi a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că îi este frică să mai doarmă noaptea din cauza amenințărilor făcute de bărbatul care a ajuns să-i umilească în mediul online.

”Mi-a luat toate videoclipurile și făcea anumite muzici și mă făcea în tot felul că să-și bată joc de mine. Mi-a zis că mă prinde în Sighișoara. Am depus plângere, mi-e frică să mai dorm seara!”, a povestit Alexandra Bodi.

Bărbatul a declarat că tot ce a făcut până acum este doar un pamflet și nu are nimic cu Alexandra și Ionuț Bodi. El a susținut că vrea să arate lumii că femeia virală pe internet minte. Sergiu este de părere că cei doi își obligă copilul să-i filmeze la orice oră.

Soții Bodi au început să facă filmulețe pe TikTok de plăcere
Contactați de reporterii „Acces Direct”, Alexandra și Ionuț Bodi au declarat că s-au apucat întâmplător de aceste filmulețe, după ce au văzut un anunț cu aplicația de TikTok. Aceștia au fost cuceriți imediat de mediul virtual și au început să facă videoclipuri pentru a-i distra și pe alții. Deși au sute de fani, cei doi au mărturisit că nu au câștigat niciun ban din imaginile respective.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Cât despre sursa lor de inspiraţie, aceştia au spus că nu au nici una, ci fac ce le vine pe moment doar pentru a-i amuză pe internauţi. Ionuţ Bodi a declarat că a muncit în străînătate, dar acum stă acasă, iar Alexandra munceşte doar cu ziua.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioadă, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soţul Alexandrei Bodi.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate