Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a fost jignită de Marius Moga. Cum a reacționat acum vedeta

Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a fost invitată recent în emisiunea online “Viața vedetelor”. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale muzicale și despre gândurile care încă nu-i dau pace. La început, cântăreața a fost extrem de dezamăgită de tot ce se întâmpla în lumea muzicală.

Alexandra era foarte complexată de felul în care arată, iar acest lucru i-ar fi fost adus la cunoștință și de Marius Moga.

Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, despre începuturile carierei muzicale
Marius Moga a avut o replică mai acidă la adresa Alexandrei Ungureanu pe când aceasta se afla la început de carieră. În prezent, Marius Moga este căsătorit cu Bianca Lapuste cu care are o fetiță.

În cadrul unui interviu acordat recent, cântăreață a vorbit despre acea perioadă și despre cât de greu îi era.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube.

Alexandra susține că încă sunt multe răutăți în industria muzicală.

Cântăreața spune că astfel de lucruri încă sunt prezente în industria muzicală. De când și-a făcut o emisiune pe Youtube, Alexandra s-a întâlnit cu tot felul de refuzuri, mai mult sau mai puțin politicoase. Printre artiștii pe care aceasta îi admira se afla trupa Carla’s Dreams cu care își dorește și o colaborare. O altă artistă cu care este foarte posibil să aibă un feat-uring este Theo Rose.

Alexandra Ungureanu a trecut prin clipe extrem de grele
Artista a trecut prin clipe foarte grele de-a lungul vieții. Fară dar și poate momentul în care a aflat că ambii părinți suferă de cancer, în același timp, a fost cu totul și cu totul devastator. Din nefericire, tatăl cântăreței s-a stins din viață, iar dramaticul episod o urmărește chiar și azi.

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură„, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea online „Viața vedetelor”.

Alexandra Ungureanu își urmează cariera muzicală și, de curând, a participat la show-urile “Bravo, ai stil!” și “Asia Exrpress”.