Alexandru Cumpănașu a plâns în direct, minute în șir!„Sunt la capătul puterilor”

302

Alexandru Cumpănașu a făcut un video pe pagina lui de Facebook și a plâns minute în șir, în timp ce mii de oameni se uitau la el.

Alexandru Cumpăanu a publicat un video pe pagina lui de Facebook în care vorbea despre nedreptățile din România. La un moment dat, unchiul Alexandrei Măceșanu a clacat și a început să plângă. Momentul a fost întrerupt de soția lui, Simona.

Alexandru Cumpănașu a plâns în direct, minute în șir!„Sunt la capătul puterilor”

„Văd o batjocură de stat condus de niște oligofreni. Dragii mei, am făcut tot ce am putut eu. Tot! Mi-aș da și viața. Nu cred că există om pe lumea asta care să fi făcut mai mult, măcar să fi încercat să facă mai multe pentru poporul lui.

Când faci plângere penală și îți pui în cap tot sistemul… Mai arătați-mi pe cineva. Am făcut plângere penală pe numele tuturor șefilor, procurorilor din România. Dacă mi-ar fi fost teamă, nu m-aș fi băgat în bătălia asta. Nu îmi este teamă, cel puțin nu de nenorociții ăștia din sistem și nu îmi va fi niciodată.

Ceea ce recunosc că este dureros este să lupți pentru țara și să vezi că o parte din popor nu e împotriva, dar nu îi pasă. Sunt șapte milioane de români plecați în afara țării, șapte milioane de suflete care au plecat în afara țării”, a spus Alexandru Cumpănașu înainte de a începe să plângă în direct.

„Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (…) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om”, a mai spus candidatul la prezidențiale.

Alexandru Cumpănașu a plâns in direct

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise