Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor”! Mihai Gâdea, în ”vizită” la prostituatele din Italia

1.276

Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la postul italian de televiziune RAI 3, acolo unde a venit să vorbească despre cazul Caracal.

Alexandru Cumpănașu a fost în studioul postului italian de televiziune RAI 3 alături de mama Alexandrei și de soția lui, Simona. Cei trei au venit să prezinte cazul Caracal la show-ul de televiziune ”Chi l’ha visto?” (Cine i-a văzut?) iar în timpul emisiunii s-a dezlănțuit la adresa polițiștilot, procurorilor și politicienilor români pe care i-a numit ”sclavi ai clanurilor interlope”.

”Vă mulțumesc dumneavoastră pentru ajutorul acordat. Vreau să vă spun că din prima zi nu am încetat să o caut, am întors România cu susul în jos. Astăzi, o spun cu foarte multă certitudine. Poliția, procurorii, politicienii sunt sclavii clanurilor interlope.
Dincă nu este un monstru singuratic ci este parte a unei rețele de trafic de persoane care are influență în procuratură, în poliție dar din păcate și în magistratura italiană. Familia acestui bătrân care pare un bătrân senil este o familie care face afaceri ilegale, trafic de droguri, trafic de persoane.
Poimâine mă voi afla la Squadra Publica, la Antimafia pentru a depune probe pe care le-am adunat despre traficul pe care Dincă și cu întreaga sa rețea din Italia și din România l-a făcut în ultimii ani de zile.
Nu este o atitudine singulară a lui Dincă, avem de-a face cu o atitudine de sclavi a politicienilor români, a poliției, a Parchetului, care au protejat această rețea și care nu au reaționat timp de 19 ore după ce Alexandra a sunat la 112. O voi găsi cu orice preț”, a declarat Cumpănașu la RAI 3.

În cadrul show-ului au fost prezentate imagini preluate de la televiziunile din România și s-a vorbit despre revolta românilor după cazul Caracal, prezentându-se însă inclusiv imagini de la evenimentele din 10 septembrie. Tot aici au apărut imagini dintr-o investigație a Antenei 3, în care Mihai Gâdea stă de vorbă cu o prostituată româncă din Italia și care îi spune că nu le-a văzut pe fetele dispărute.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise