Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, declarație incendiară despre Dincă: „Acest individ a fost amantul unei judecătoare… Este protejat”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, lansează alte acuzații dure la adresa ”Monstrului din Caracal”. Se deschide, astfel, o nouă pistă în anchetă, iar Alexandru Cumpănașu declară că presupusul criminal este protejat la nivel juridic și… politic.

Conform stirpesurse.ro, unchiul Alexandrei consideră că Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, se bucură de… protecție la nivel juridic și politic, însă – dacă autoritățile nu vor lua măsuri – va oferi și detalii.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, declarație incendiară despre Dincă: „Acest individ a fost amantul unei judecătoare… Este protejat”

Alexandru Cumpănașu îl etichetează pe Gheorghe Dincă ca fiind ”parte a crimei organizate”, acesta având chiar complici în Anglia și Italia. Mai mult, Gheorghe Dincă ar fi fost… amantul unei judecătoare din Caracal, declară Alexandru Cumpănașu, iar aceasta ”a fost parte” a unui anturaj ”complex”.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a specificat, acum două zile, că va cere protecție pentru familia sa.

„Mâine o să depun cerere pentru ca familia mea să aibă protecție. Mă tem pentru familia mea, nu pentru mine. Golanii de la STS dacă mai dau pe surse aceste înregistrări se vor alege de o nouă plângere penală. Ei sunt cei care vor decide dacă vor face publice stenogramele. Sunt niște jegoși cei care au dat presei acele stenograme. Ei încearcă să se pună bine cu o parte a presei, sunt niște idioți. Nu m-a amenințat direct Vasilcă, are niște cozi de topor. Așa am înțeles eu prin reacțiile colegilor din Coaliție, prin cele ale prietenilor mei. Până nu va plăti până în măduva oaselor tot ce a făcut, nu voi avea liniște!”, a mai spus Alexandru Cumpănașu la România TV, preluat și de stiripesurse.ro.

loading...