26.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Alin Oprea și Larisa s-au întâlnit la tribunal. Femeia a făcut dezvăluiri incendiare: „I-a evitat la proces pe copii”

După ce ieri, în jurul prânzului, am asistat la o răsturnare de situație în cel mai controversat divorț, Alin Oprea și soția Larisa ieșind de la tribunal împăcați în urma discuțiilor purtate cu judecătorul, la scurt timp, femeia a revenit cu declarații în ceea ce privește comportamentul artistului în relație cu fiica acestora.

Soția Larisa, despre repercusiunile comportamentului lui Alin Oprea asupra fiicei

După un lung scandal, acuzații de infidelitate de ambele părți și multe cuvinte grele aruncate, Alin Oprea și încă soția sa s-au întâlnit luni în fața judecătorului pentru a stabili termenii divorțului, chiar dacă aceștia anunțaseră inițial că se vor separa la notar, într-un mod amiabil. Prima a ajuns Larisa, iar la câteva minute distanță și cântărețul, declarând jurnaliștilor aflați la fața locului că speră să vină primăvara în toate cotloanele vieții sale.

„Am fost de acord să divorțăm, deci s-a terminat cu toate probele. În aprilie trebuie doar să demonstrez că merit să păstrez numele de Oprea”, a declarat Larisa după ce a părăsit sala de judecată.

„Am căzut de acord. Am avut parte de o instanță abilă. A avut o ședință privată cu fiecare dintre noi, iar acest lucru cred că a făcut ca noi să cădem asupra multor aspecte din ceea ce înseamnă acest divorț. Eu ies mulțumit. Sper ca până la ședința următoare să se delibereze, astfel încât după să avem fiecare din noi parte de libertate și mai puțină tensiune. Lucrurile nu vor dura mult”, a fost punctul de vedere al artistului.

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu”

Dar femeia a mai rămas la declarații, dezvăluind că fiica celor doi merge la psiholog din cauza comportamentului pe care l-a avut tatăl ei în ultima vreme.

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu.

El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!”, a spus soția lui Alin Oprea la ”XNS”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate