28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Alina, o asistentă medicală româncă, mărturisiri după ce și-a făcut vaccinul împotriva COVID-19: ”A durut…”

O asistentă româncă, mărturii despre vaccinul anti-COVID, pe care și l-a făcut luni!

Alina Vintilă este numele asistentei medicale, care lucrează la un spital din Western Trust, Irlanda de Nord. Românca s-a vaccinat la cerere imediat cum a avut posibilitatea și a mărturisit că pentru copilul ei a ales să se vaccineze, pentru a-l proteja.

”Este o campanie în desfășurare la spitalul la care lucrez, la nivelul Angliei și al Regatului Unit se întâmplă lucrul ăsta, și am ales eu să fiu printre cei care se vaccinează. Am sunat, pentru că există un call center special pentru asta, și m-au programat imediat, a doua zi”, a povestit tânăra mămică, exclusiv pentru Antena 3.

Alina a explicat că a ales să se vaccineze anti-COVID-19, pentru a-și proteja copilul, ținând cont că tânăra lucrează într-un spital unde ia contact cu persoane infectate. ”Da, sunt bolnavi COVID și da, intru în contact cu ei. Am și bolnavi COVID în secția în care lucrez”, a mai adăugat aceasta.

Ce a simțit Alina Vintilă când i s-a făcut vaccinul

Alina Vintilă a mai explicat că medicii din Marea Britanie sunt foarte deschiși atunci când vine vorba să se vaccine împotriva coornavirusului.”Majoritatea medicilor au vrut să se vaccineze, asistentele medicale sunt puțin mai reticente din ce am observat”., a explicat Alina.

Românca a mai povestit, pentru sursa precizată, ce a simțit în momentul în care a fost vaccinată.

”Cred că la mine l-au făcut cu un ac bont. A durut.. poate că și metoda de vaccinare a fost cu încetinitorul, nu știu ce să spun. Eu când fac un vaccin îl fac repede. Dar domnișoara asistentă care mi-a făcut mie vaccinul a mers cu încetinitorul, iar după 15 minute am fost liberă să plec, pentru că nu am avut niciun efect advers. Și nici colegii mei care erau acolo”, a spus Alina, pentru Antena 3.

Alina Vintilă a explicat că va primi a doua doză de vaccin anti-COVID în prima jumătate a lunii ianuarie.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate