Alina Sorescu A Făcut Anunțul Așteptat De Toată Lumea! S-A Întâmplat În Secret, În Luna Octombrie

Alina Sorescu a făcut acum anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii ei! S-a întâmplat totul în secret, în luna octombrie, dar acum au apărut imaginile pe internet.

Soția lui Alexandru Ciucu a dezvăluit astăzi într-un vlog nou, promovat și pe rețelele de socializare, că a înregistrat un cântec frumos în secret, în luna octombrie.

Nu a fost singura care a participat, ci alături i-au fost mai mulți copilași de care se ocupă ea la cursuri. Totul s-a petrecut chiar în studio-ul celebrului Mihai Alexandru.

Piesa nouă se numește “E ziua ta”, iar Alina speră ca aceasta să aibă succes la toate petrecerile aniversare ale copiiilor.

“Trebuia să avem în repertoriul nostru o melodie pe care să o cânte toți picii, toți părinții și tot bunicii la petrecerea copiilor. Întâi înregistrez eu, apoi înregistrează picii. De fiecare dată, la studio ne așteaptă o zi lungă pentru că nu este un proces foarte ușor chiar dacă așa pare din exterior. E un proces destul de complex”, a dezvăluit Alina Sorescu în vlogul ei.

Cu toate că pe plan profesional îi merg toate strună, pe plan personal a fost o perioadă foarte dificilă pentru îndrăgita cântăreață. După ce și-a șters de pe contul de Instagram pozele în care apărea alături de soțul ei, Alexandru Ciucu, s-au intensificat zvonurile legate de divorț.

Cu toate că nu a confirmat nimic în mod oficial până acum, Ciucu a fost surprins de mai multe ori în ipostaze suspecte alături de alte femei decât soția lui.