Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat? Gestul artistei i-a pus pe gânduri pe fani

De-a lungul timpului, de multe ori s-a vorbit despre faptul că Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat, cu toate că formează un cuplu de mai bine de 10 ani. În plus, cei doi au două fiice și sunt extrem de discreți cu detaliile despre viața de familie. Numai că de fiecare dată, zvonurile cu privire la o eventuală despărțire au pornit de la diferite gesturi făcute de cei doi în spațiul public. Iată ce au observat de curând fanii care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare.

Printre primele informații cu privire la despărțirea dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu au apărut în vara anului 2020. Atunci, soțul artistei a fost surprins singur și abătut într-un club de la malul mării. De atunci, au mai existat mai multe gesturi care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat?
Ei bine, și de această dată, tot un gest uluitor făcut de Alina Sorescu le-a dat de înțeles tuturor fanilor că relația cu soțul ei Alex Ciucu nu ar fi tocmai roz. Din nou, vedeta TV a șters toate fotografiile cu Alex Ciucu de pe conturile personale de socializare. Același lucru l-a făcut și în vara anului trecut. Ca și acum, toată lumea s-a gândit că Alina Sorescu s-a despărțit de soțul ei.

Și chiar dacă a recurs la acest gest, informația că Alina Sorescu s-ar fi despărțit de Alex Ciucu a fost negată chiar de artistă în cele din urmă. Acum, cei ce o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare au observat că Alina Sorescu a șters sau chiar a arhivat pozele în care apare alături de soțul ei, Alexandru Ciucu, rămânând doar cele în care apar fiicele sale sau ea.

Alina Sorescu s-a obișnuit cu astfel de zvonuri
Oricum, Alina Sorescu mărturisește că aceste situații în care lumea o dă divorțată nu o mai deranjează deloc. În urmă cu ceva timp, în momentul în care au izbucnit zvonurile despre divorț, vedeta a precizat că s-a obișnuit de ceva vreme cu astfel de situații, fiind de mică în lumina reflectoarelor.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat, și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”, spunea Alina Sorescu în urmă cu ceva timp.

Ce spune Alex Ciucu despre divorț
La rândul său, și soțul Alinei Sorescu a oferit o declarație cu privire la presupusul divorț. Acest lucru s-a întâmplat la începutul verii trecute, după ce se zvonise că designerul are o relație extraconjugală.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, spunea în vară Alexandru Ciucu.