Am aflat sexul bebelușului lui Theo Rose! Cine a dat-o de gol

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Tânăra trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a aflat că va deveni mamă și tot acum a aflat și sexul copilului. Cântăreața este în culmea fericirii și a făcut marele anunț într-un mod unic, spre deliciul fanilor ce ardeau de nerăbdare să afle.

Theo Rose a anunțat genul copilului

Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă. Trăiește o frumoasă poveste de iubire de câteva luni alături de Anghel Damian și curând își vor ține și copilul în brațe. Sarcina este abia la inceput, dar Theo ar fi aflat deja dacă va avea fetiță sau băiat.

 

Artista a primit un cadou inedit din partea unui prieten, care a și dat-o de gol pe artista care încă nu a anunțat nimic oficial legat de sarcină. Acesta i-a oferit un obiect vestimentar personalizat, care a lăsat-o cu gura căscată pe Theo.

Acesta a lăsat la vedere un detaliu extrem de important: scrisul de pe tricou era roz! De aici am putea trage concluzia că Theo poartă în pântece o fetiță, care sigur va mosteni Frumusețea și talentul ambilor părinți! Și fanii au tras imediat concluzii și cred că Theo va avea o fată.

Vedeta nu a făcut niciun anunț oficial în acest sens, dar sigur va reveni cu declarații oficiale.

B5E5A45C C1F9 4F50 91BF C29206ABF877

Theo Rose, probleme cu sarcina

Theo Rose are deja câteva luni de sarcină, dar întâmpină deja probleme. Vedeta a lipsit o perioadă din mediul online, iar fanii s-au îngrijorat, dar nu a lăsat lucrurile neterminate. Tânăra artistă a revenit și a povestit că o serie de complicații ale sarcinii i-au dat de furcă.

Theo Rose a experimentat deja primele stări de graviduță: grețuri, amețeli și o stare de disconfort. S-a recuperat complet intr-o săptămână și a revenit pe scenă, iar acum se simte deja mai bine.

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal”, a mărturisit Theo Rose.