Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a luat primul Golden Buzz la Romanii au talent. Povestea ei – VIDEO

Ana Maria Pantaze este prima concurenta care a luat un golden buzz de la nimeni altul decat Mihai Petre. Ana Maria Pantaze este o croitoreasa din Bucuresti si a cant pentru prima oara pe o scena.

Nu are deloc pregatire muzicala, dar Ana Maria a reusit sa incaseze primul Golden Buzz Romanii au talent din sezonul 9.

Ai fost foarte emotionata cand Mihai Petre si-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simtit azi, te-ai asteptat vreo clipa sa ridici sala in picioare, sa ai un asa mare succes?

Nu ma asteptam, sincer, sa iau niciun Golden Buzz, ma asteptam sa nu iasa deloc bine, dar a iesit bine, am avut oameni care m-au sustinut si care m-au impins un pic de la spate sa am incredere in mine. Nu ma asteptam ca Mihai Petre sa imi dea un Golden Buzz, a fost super, emotiile au fost mari si sunt si acum.

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesa foarte grea, deci e cumva firesc sa te intrebam ce fel de muzica asculti tu de obicei.

Ascult aproape orice. Si opera. Si clasica. Si jazz. Ascult de toate, nu am o preferinta. Cam de toate. Mie piesa Ettei mi s-a parut o piesa usoara. Adica am ales o piesa care mi se potriveste cu vocea si pe care pot s-o cant.

Cum ai ajuns sa canti? Cand si cum ti-ai dat seama ca ai voce?

Nici acum nu imi dau seama cum. Am inceput cantand prin casa, prin baie, fredonand, pe urma am ajuns la karaoke.

Lumea a inceput sa spuna ca am voce si ca ar trebui sa fac ceva cu ea, dar am zis ca eu vin for fun la karaoke, nicidecum sa impresionez pe cineva. M-au impins de la spate prietenii, du-te, du-te si fa ceva. Si m-am dus. (rade, n.r.)

Ce ai mai facut inainte de croitorie? Te intrebam, practic, de ce nu te-ai indreptat spre muzica, de vreme ce ai vocea asta spectaculoasa.

Timpurile… atunci cand eram eu mica… era mai greu, trebuia sa dai foarte multi bani si parintii mei nu au avut bani atat de multi incat sa ma trimita la o scoala de canto.

Prima oara am facut balet, pe urma de la balet m-am dus la dansuri clasice, dupa aia m-am dus in croitorie pentru ca nu am mai avut bani sa continui. Si asta a fost jobul pe care l-am continuat.

Ce ai vrea sa stie oamenii din fata televizorului despre tine?

Sunt o persoana normala, simpla, care la varsta asta, a ajun

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !