14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Ana Muntean, prima reacție după ce a fost umilită pe internet

După ce s-a aflat despre relația extraconjugală cu Ciprian Marica și a fost umilită pe Internet, Ana Muntean a reacționat. Frumoasa soție a lui Florin Muntean Jr a arătat tuturor că nu îi pasă de scandalul monstruos în care ea și fostul fotbalist internațional sunt protagoniști.

După câteva zile de tăcere, Ana Muntean a publicat o fotografie pe Instagram, care a fost însoțită de un mesaj surprinzător… Din cuvintele așternute pe Instagram, mulți au concluzionat că ea nu ține cont de ce vorbește lumea despre aventura cu Ciprian Marica sau de faptul că fostul fotbalist a decis să o dea în judecată, iar viața sa merge mai departe. Tânăra le-a arătat tuturor cum face gimnastică în vila din Cluj-Napoca în care locuiește împreună cu soțul ei, Florin Muntean Jr și cei doi băieți pe care îi au împreună.

Cine sunt Ana și Florin Muntean
Ana Muntean a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și profesează în domeniu. În ultimele luni, a încercat să devină cunoscută și a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, unde a postat filmulețe cu exerciții fizice.

Miercuri, 29 aprilie, cu câteva ore bune înainte să apară filmarea din hotelul în care a fost prinsă de soțul ei cu Ciprian Marica, Ana Muntean a intrat în direct la matinalul de la Antena 1. Roșcata concurează la “Neatza cu Răzvan și Dani” pentru titlul de Cea mai sexy mămică.

Deși și-a înșelat partenerul în vara anului trecut, acesta a decis să o ierte și să rămână împreună. Ea s-a căsătorit în 2015 cu Florin Muntean Jr., fiul fostului director Transgaz.

Ciprian Marica și soții Muntean aveau, se pare, o relație apropiată. Ei sunt vecini în Mamaia. Mai mult, Ana și Florin Muntean Jr au fost invitații fostului sportiv la botezul celui de-al doilea al său, în 2018.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate