Anamaria Prodan a recunoscut: mama sa nu a avut niciodată încredere în Reghe!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Scandalul cu Reghe a adus-o și mai tare în atenția publicului și a făcut-o o femeie puternică. Este foarte admirată, la fel ca mama ei, pe care a iubit-o enorm. Vedeta a recunoscut abia acum că mama ei a simțit că ceva nu este în regulă cu Reghe, dar Anamaria nu a luat-o în seamă.

Ionela Prodan, presimțire neagră despre Reghe
Ionela Prodan a fost o femeie ambițioasă toată viața, care nu s-a lăsat niciodată călcată în picioare. La fel a învățat-o și pe fiica ei să fie și a sperat că va rămâne mereu o femeie puternică, ce va înfrunta totul cu capul sus.

Se pare, însă, că Anamaria a mai avut scăpări, pe care mama ei le-a observat. Impresara a recunoscut abia acum că mama sa l-a simțit pe Reghe și a avertizat-o cu privire la el, la omul care va deveni în viitor, dar Prodanca nu a vrut să primească sfaturi și să accepte critici de la nimeni când venea vorba de iubire.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume, sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos).

Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de a face cu mine. Nu contează, mamă, tată soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.” a declarat Anamaria Prodan.

Continuarea pe fresh24.ro