Anamaria Prodan, acuzatii grave dupa scandalul cu Laurentiu Reghecampf. Protectia Copilului intervine

Protectia Copilului a intervenit in conflictul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ilfov s-a autosesizat in acest caz si ar fi mers deja la vila in care Anamaria Prodan locuieste alaturi de Laurentiu Reghecampf Jr, fiul antrenorului de la Neftchi Baku.

Asistentii sociali au declansat o ancheta dupa ce „Bebeto” ar fi asistat la scenele dure petrecute intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

”Va comunicam ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ilfov s-a autosesizat in acest caz si a intreprins toate demersurile necesare, in conformitate cu Legea 272/2004 Republicata cu modificarile si completarile ulterioare”, a confirmat DGASPC Ilfov pentru PlaySport.

Actiunea autoritatilor a avut loc in contextul in care Anamaria Prodan a lansat acuzatii grave dupa scandalul cu Laurentiu Reghecampf.

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremura incontinuu de aseara si nu se poate opri din timp. Plange pentru ca spune ca tatal lui l-a facut de ras la scoala, in fata colegilor si in fata intregii tari.

Bietul copil nu mai vrea sa iasa din casa de rusine ca tatal lui i-a batut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost amenintat ca va fi luat pe sus si dus cu forta acasa la Corina Caciuc. Copilul este pur si simplu traumatizat. Odata cu acest episod, trauma creata de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta in cazul copilului din a doua casnicie”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net