Anamaria Prodan, apariție de 1 milion de euro în oraș! În așteptarea divorțului, impresara face paradă cu luxul orbitor. Are ceas de 500.000 de euro și genți Hermes de toate culorile

Anamaria Prodan nu s-a sfiit nicioadată să spună că îi plac banii, viața bună și luxul. Iar atunci când a ajuns în lumea bogaților, și-a cumpărat nu câte puțin din toate, ci totul. Așa se face că are genți Hermes de toate culorile, încât dressingul ei arată ca o reprezentanță, nu ca un dulap „pe persoană fizică”. Piesa de rezistență este geanta verde Hermes Kelly Crocodile, în valoare de 80.000, pe care impresara a luat-o cu ea la un interviu cu reporterii Gsp.ro. Atunci a spus că deține o colecție impresionantă de astfel de genți iconice. Și tot gsp.ro a făcut inventarul bijuteriilor cu diamante pe care le-a avut la mână, în momentul respectiv.

Anamaria Prodan are geantă Hermes de 300.000 de euro

„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. E un Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu? Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa anterior menționată.

Între timp, cea mai scumpă geantă din dressingul Anei a devenit tot un Hermes, însă modelul Hermes Himalayan Birkin, din piele de crocodil de Nil. Este un model rar, pe care îl poartă mai mult celebritățile de peste Ocean. Anamaria o are cadou de la Reghecampf, de ziua ei, când a împlinit 47 de ani.

O parte din arsenalul cu diamante al Anamariei Prodan

inel cu diamant alb 150.000 euro
două inele cu diamante 150.000 euro
geantă Hermes Kelly Crocodile 80.000 euro
8 brățări Cartier Love și 2 brățări Cartier Juste Un Clou 150.000 euro
lanț Tennis cu diamante 65.000 euro
ceas Hublot cu diamante 50.000 euro
Ferrari 488 GTB 250.000 euro
inel Cartier Panthere 100.000 euro
ceas Richard Mille Skull 500.000 euro
ceas Audemars Piguet Royal 300.000 euro
Geanta Hermes Himalayan Birkin 300.000 euro 

 

 

Zilele trecute, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram o fotografie în care efectiv avea o apartiție de peste un milion de euro. În poză apărea lângă superbul ei Ferrari negru (250.000), având la mână arsenalul de 10 brățări Cartier (150.000 de euro), inelele cu diamante (300.000 de euro) și ceasul Richard Mille Skull, care se pare că e o nouă achiziție (500.000 de euro). Nu este singurul ceas Richard Mille din colecția impresarei, care se pare că a scăpat de fixația pentru Rolex și Cartier, în materie de ceasuri, și și-a găsit alt brand preferat. Nu mai punem la socoteală bijuteriile de la gât, ochelarii de soare, hainele și încălțămintea. Cert e că Anamaria Prodan chiar vrea să fie o apariție de milioane, și la propriu, și la figurat.