12.2 C
București
joi, 15 aprilie 2021

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a luat noul coronavirus de la jucatorii celor de la FC Hermannstadt.

Aceasta este actionar al formatiei sibiene, fiind reprezentata de fiica sa, Rebecca.

„A inceput sa aiba simptome la scurt timp dupa ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o sedinta cu oficialii clubului, dar si cu jucatorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasa, Anamaria Prodan a facut febra, iar la cateva ore distanta a facut si testul pentru coronavirus”, scrie Gandul.

Thanksgiving Ravens-Steelers Game Postponed Due to COVID-19

Potrivit sursei citate mai sus, rezultatul testului a fost pozitiv. In momentul de fata, Anamaria Prodan se afla izolata la domiciliu. „A luat de la jucatorii ei. S-a izolat cu febra. Este, insa, optimista. Va trece, cu siguranta, si peste acest moment” a mentionat o persoana apropiata impresarului.

FC Hermannstadt a anuntat ca au fost depistate opt cazuri pozitive cu noul coronavirus. Astfel, cinci fotbalisti si trei membri ai staff-ului sunt infectati cu COVID-19.

“In urma testarii COVID-19, efectuata in conformitate cu protocolul sanitar in vigoare, 5 fotbalisti din lotul nostru au fost depistati pozitiv si 3 membri ai staffului. Cu totii sunt in izolare, sub tratament si respecta recomandarile D.S.P.Sibiu.

Precizam ca acest aspect nu pune in pericol meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei, pe care FCH il va disputa maine, in deplasare, contra celor de la Chindia Targoviste”, scrie in comunicatul transmis de FC Hermannstadt.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate