Anamaria Prodan aruncă bomba în plin scandal de divorţ cu Reghecampf! „În 2022 intru căsătorită”

Anamaria Prodan aruncă bomba în plin scandal de divorţ cu Reghecampf! Sexy-impresara l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că nu se mai interesează de copilul lor și a spus că deocamdată ea și antrenorul Universității Craiova sunt în continuare soț și soție.

Anamaria Prodan aruncă bomba în plin scandal de divorţ cu Reghecampf!

„Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva. Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale. Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți, eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

„Plec în Dubai pentru ziua mea, pe 17 decembrie. Când mă întorc din Dubai îmi fac ziua cu prietenii din România, nu doar cei din Dubai. De Crăciun stau acasă, că vin fetele și stăm împreună. De Revelion, Rebecca este cea care hotărăște ce facem, ea face planul, probabil mergem la munte”, a mai spus Anamaria Prodan, care aşteaptă şi un semn de pace de la soţul ei: „Da, mă aștept să îmi trimită un mesaj de ziua mea și Laurențiu. Nu se pune problema că noi ne urâm!”.