Anamaria Prodan, decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare pe care o va primi fiul ei, Bebeto, de la Laurențiu Reghecampf. În urma divorțului, antrenorul lui Neftchi Baku va achita, lunar, 1.500 de euro, dar suma nu este deloc pe placul Anamariei, care cerea 7.000 de euro.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț pe care o înaintase „Reghe”, iar deciziile luate au înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Aceasta nu acceptă condițiile și este hotărâtă să facă apel. Între timp, nici nu vrea să mai audă de cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după ce a fost stabilită valoarea pensiei alimentare
Anamaria Prodan susține că cei care au rămas cu durerea după ce a plecat Laurențiu Reghecampf sunt copiii. Impresara spune că Bebeto i-a cerut să arunce pozele cu tatăl său sau să le acopere, deoarece nu vrea să îl mai vadă.
De asemenea, impresara susține că suma de 1.500 de euro pe lună pensie alimentară este mult prea mică pentru costurile pe care le are.

„Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!

Niciodată nu am cerut un leu nimănui. Nu mă interesează. Reghecampf a deschis aceste procese, ca la piață. Nu am 3000, nu am 7000, dau 2000. Acum nu mai vrea să dea 2000, e fericit că dă 1500. Păi ce, copilul meu trăiește cu 1500 de euro pe lună? Benzina mea e 100 de euro zilnic… la una dintre mașini. Stau în Snagov, fac 150-200 de kilometri pe zi”, a spus Anamaria Prodan într-un podcast.

Inclusiv apropiații impresarei au spus că nu mai există în casa acesteia poze cu Laurențiu Reghecampf sau alte lucruri care să le amintească copiilor de el.

„Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracții și de femei”, au spus finii Anamariei Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf
După ce s-a oficializat divorțul, impresara a anunțat că nu acceptă condițiile instanței. Cu toate acestea, Anamaria Prodan poate păstra numele de Reghecampf.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.