Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Din respect și dragoste pentru copiii familiei”

La două zile după ce a fost implicată într-un conflict cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a oferit noi declarații.

Vineri, 23 septembrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție din Snagov. Cei doi au depășit barierele verbale, ajungându-se la violență fizică. Iată ce a declarat impresara la câteva zile după scandal.

Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf
După multe momente în care și-au adus acuzații în mod public, se pare că vineri seara, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au recurs la violență. Astfel, cei doi au ajuns la secția de poliție din Snagov.

La două zile de la tristul eveniment care s-a petrecut în familia lor, Anamaria a transmis un mesaj pe Instagram. Impresara i-a urat lui Liam, băiețelul lui Reghecampf, viața de vis și a transmis că, din acest moment, familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta aspectele din viața sa.

Mai mult, Anamaria Prodan a scris în mediul online că a luat această decizie din respect și dragoste pentru copiii familiei.

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/ REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.