Anamaria Prodan și Romario, apariție surpriză pe rețelele de socializare! Ce mesaj au transmis cei doi: „Rămâneți aproape, în curând…”

Divorțul de Laurențiu Reghecampf, cel alături de care și-a petrecut ultimii 15 ani, pare să fie de domeniul trecutului pentru celebra impresară. O femeie puternică, foarte ambițioasă și cu un aspect fizic la care multe nici nu visează, Anamaria Prodan dă dovadă cu fiecare ocazie pe care o are că își trăiește viața la maxim, fiind în fruntea listei atât din punct de vedere profesional, cât și personal.
În ultima perioadă, Anamaria Prodan a început să își dedice destul de mult timp rețelelor sociale, astfel că nu trece nici măcar o zi în care să nu publice câte ceva pentru fanii ei, care sunt din ce în ce mai mulți se pare. Printre postările foarte dese s-au strecurat, de asemenea, și câteva indicii despre viața amoroasă a sexy-impresarei, de aici pornind în mod evident tot felul de zvonuri potrivit cărora și-ar fi găsit deja fericirea în brațele cuiva.Anamaria Prodan și Romario, apariție surpriză pe rețelele de socializare!
Acum puțin timp, Anamaria Prodan a apărut lângă un tânăr pe nume Romario, destul de cunoscut în spațiul media, iar de aici au început să apară tot felul de speculații.
Mai mult, Anamaria Prodan a participat la un TikTok cu tânărul respectiv, care a postat și un mesaj subtil: „ Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi”. Momentan, acesta nu a oferit mai multe detalii despre acest lucru.
Romario Luan, pe numele său real, este din Botoșani, dar trăiește în București.

Anamaria Prodan și Romario
cameraAnamaria Prodan și Romario

[Sursa foto: Captură TikTok]

 

În filmarea cu Anamaria Prodan și Romario se aude pe fundal piesa lui Dani Mocanu, cea lansată special pentru impresară imediat după anunțul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Dacă la început Anamaria Prodan era de părere că artistul a folosit o strategie de marketing fabuloasă cu piesa dedicată ei, acum se filmează dansând pe ea, lucru care a uimit în adevăratul sens al cuvântului pe toată lumea.

 

Anamaria Prodan și Romario