All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Anca Pandrea trece prin clipe grele. Una dintre cele mai dragi fiinte din viata ei a murit intr-un accident inainte de Craciun

Clipe de cosmar pentru celebra actrita Anca Pandrea.

”A murit prietenul lui Iura si verisorul meu, Nica. In urma cu patru zile, a acesta a suferit un accident de masina. Se intorcea de la Focsani. Chiar vorbisem cu el sa imi aduca niste vin. M-a sunat sotia lui si am crezut ca vine sa aduca ce i-am cerut. Am raspuns la telefon, insa ea mi-a spus ca Nica a murit. Avea 78 de ani si de vreo doi ani suferea de cancer. Varul meu era bun prieten cu Iura. Chiar Nica i-a spus lui Iura, in urma cu multi ani «Hai, mai, Iura sa ne facem cavouri». Acum, ironia sortii, isi dorm somnul de veci unul langa celalalt, cripta langa cripta. Acum cateva luni, Nica mi-a zis: «Anca, daca mai prind 80 de ani, eu sunt multumit»”, a declarat Anca Pandrea.

Citeste si:

Surpriza! Florin Piersic nu va petrece Craciunul cu fiul sau! Ce decizie a luat baiatul lui pentru perioada Sarbatorilor de Iarna

Florin Piersic va ramane la Cluj in perioada Sarbatorilor de Iarna si nu va bate drumul la Bucuresti, pentru a fi alaturi de fiul sau! Anul acesta, marele actor are o serie de spectacole pe care trebuie sa le onoreze si ar fi greu sa zboare pentru o zi in Capitala!

La randul sau, si Florin Piersic jr va urca pe scena in cea de a doua zi de Craciun! El va juca la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, in productia sa „Freak Show”, o adevarata demonstratie de talent actoricesc si regizoral.

„Piersic jr. realizeaza un spectacol special. „Freak Show” este un one-man-show unic in Romania, o evolutie cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta: miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producător de film, profesor sau homeless fiind doar cateva exemple! E o placere sa il vezi jucand”, au dezvaluit apropiatii artistului.

Sursa: bzi.ro

loading...