18.5 C
București
duminică, 9 mai 2021

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a publicat de ziua ei

Ieri, 3 februarie 2021, a fost zi de mare sărbătoare în familia Sînă-Serea. Mai exact, Anca Serea a împlinit 40 de ani, motiv pentru care a fost răsfăţata zilei. După ce a fost felicitată încă de la miezul nopţii de fanii ei de pe reţelele de socializare, vedetă a postat un mesaj emoţionant, de maximă recunostiinta.

Anca şi Adi Sînă formează un cuplu de câţiva ani şi au construit împreună o familie numeroasă. Cei doi cresc șase copii.

Anca Serea a fost sărbătorită zilei, ieri 2 februarie. Vedeta a împlinit 40 de ani şi a fost felicitata încă de la miezul nopţii de fanii ei de pe reţelele de socializare. Acolo soţia lui Adi Sînă a postat o poză cu ea şi un buchet de flori, iar la descriere a pus un mesaj emoţionant, de maximă recunostiinta.

„2.02. 2021 şi 40 de ani! Toţi buni, frumoşi şi liniştiţi! Mulţumesc, mama şi mulţumesc Doamne!”, este mesajul postat de Anca Serea pe Instagram.

La scurt timp după postare au început să curgă aprecierile şi comentariile. Peste 5.000 de oameni i-au arătat Ancăi faptul că o îndrăgesc şi se bucură pentru ea. Foarte mulţi dintre ai i-au şi scris urări de La mulţi ani şi toate cele bune. Printre cei care au comentat a fost şi soţul Ancăi Serea, cântăreţul Adi Şină, care i-a spus că o iubeşte.

Anca Serea, mama a şase copii
Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România, şi peste toate, mama a şase copii. Arată incredibil la vârsta de 40 de ani şi de curând a revenit la vechea ei pasiune – televiziunea. Anca prezintă ştirile din sport la Prima TV.

„Mă întorc cu entuziasm la pupitrul ştirilor sportive. În aceste luni mi-au lipsit telespectatorii şi colegii. Am simţit că mă aflu în locul potrivit, încă din prima zi. Sunt fascinată de tot ce ţine de muncă în redacţie şi de abia aştept să lucrez alături de colegi la redactarea ştirilor”, spunea Anca Serea înainte de revenirea pe micile ecrane.

Vedeta de la Prima Tv nu a avut o viaţă uşoară, rămânând fără soţ la o vârstă fragedă. Şi-a crescut exemplar cei doi copii pe care îi avea cu acesta, după care l-a cunoscut pe Adi Şina cu care are încă patru copii.

Anca Serea a precizat că va fi din nou mama
Recent, Gabriela Cristea a precizat că şi-a schimbat părerea despre Anca Serea, după ce iniţial a criticat-o că are şase copii. Şi totuşi, Anca Serea este o mămică fericită a şase copii şi nu se gândeşte să se oprească! Soţia lui Adi Sînă a declarat, invitata într-o emisiune tv, că mai vrea să facă încă un copil. Dragostea ei pentru copii provine din dorinţa veche de a deveni educatoare.

L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate