17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Anca Serea a vorbit despre starea ei de sănătate: „Să-mi scriu testamentul!“

Anca Serea a vorbit despre problemele medicale pe care le are, dar și despre greutățile întâmpinate în cursul anului trecut.

Cu vocea tremurândă, soția lui Adi Sînă a mărturisit că a intenționat să își scrie testamentul în urmă cu câteva luni, când a fost extrem de bolnavă. Mamă a șase copii, vedeta a dezvăluit că, în trecut, medicii nu i-au dat prea multe șanse la viață.

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate
2020 a fost un an cu câteva episoade delicate pentru familie Ancăi Serea; cu toții au contractat virusul SARS-CoV-2, copiii au fost nevoiți să nu mai meargă la școală din cauza pandemiei, iar ea a ajuns de urgență la spital atât în România, cât și în Bulgaria.

Mamă pentru a șaptea oară
Anca Serea nu are de gând să se oprească și anunță că va fi din nou mamă, însă încă nu s-a hotârât când va face acest lucru. Soția lui Adi Sînă se destăinuie că dragostea ei pentru copii provine încă din copilărie, când își dorea să devină educatoare.

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șase copii și sunt împreună de mai bine de nouă ai. Ei s-au cunoscut după ce Anca Serea, pe vremea aceea reporter la o televiziune muzicală, i-a luat un interviu cântărețului. Povestea lor de dragoste a început mai târziu, după ce s-au reîntâlnit într-un club de karaoke. În anul 2015, cei doi s-au căsătorit civil și formează în continuare un cuplu de invidiat.

Anca Serea a precizat că va fi din nou mamă
Recent, Gabriela Cristea a precizat că şi-a schimbat părerea despre Anca Serea, după ce inițial a criticat-o că are șase copii. Și totuși, Anca Serea este o mămică fericită a șase copii și nu se gândește să se oprească! Soția lui Adi Sînă a declarat, invitată într-o emisiune tv, că mai vrea să facă încă un copil. Dragostea ei pentru copii provine din dorința veche de a deveni educatoare.

L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Ce crede Gabriela Cristea despre Anca Serea
Zilele trecute, soția lui Tavi Clonda a criticat-o pe Anca Serea deoarece ea crede că are prea mulți copii. Cu toate acestea, acum a revenit asupra celor spuse inițial. Gabriela Cristea este o mamă împlinită, care susține că îngrijirea și creșterea celor două fetițe ale ei o face cea mai fericită. Familia este pe primul loc pentru brunetă, motiv pentru care a renunțat și la viața de televiziune. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că acum o înțelege pe Anca Serea, chiar dacă în trecut a criticat-o pentru că a dat naștere de șase ori.

„Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram cam sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina”, a aspus fosta prezentatoarea TV.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate