Anca Serea, clipe de groază înainte de Crăciun! Mama vedetei a ajuns la spital: „Nu se simte foarte bine”

Anca Serea trece prin clipe de groază chiar în prag de Crăciun. Vedeta a vorbit despre ce i se întâmplă chiar acum, înainte de sărbătorile de iarnă. Printre altele, mama ei a ajuns la spital și nu se simte deloc bine. Vezi cu ce greutăți se luptă acum soția lui Adi Sînă.

Anca Serea, probleme chiar de Crăciun
Anca Serea trăiește o perioadă grea, la care nu s-ar fi așteptat. Credea că va avea parte de sărbători liniștite, dar se pare că liniștea a fost înlocuită de tristețe și durere. Soția lui Adi Sînă a făcut declarații triste, care i-a cam îngrijorat pe fanii care o urmăresc zi de zi.

Bruneta a dezvăluit totul pe Instagram. Mama prezentatoarei de televiziune este internată la spital, într-o stare nu tocmai bună. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor după ce nu s-a simțit deloc bine, dar fiica ei a evitat să dea detalii despre ce se întâmplă exact. Cert este că și-a petrecut noaptea alături de mama ei, care nu se poate descurca singură.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Fosta prezentatoare, foarte activă în mediul online, a ținut să împărtășească cu cei care o urmăresc și problema legată de copiii ei. Mai exact, bona familiei, pe care ei se bazau, a plecat la fiicele sale de sărbători. Femeia va sta până în februarie, ceea ce o îngrijorează tare pe Anca.

Știe că trebuie să își adune forțele și să găsească soluții să se descurce cu o familie atât de numeroasă și cu multe alte responsabilități pe care le are. Se teme, totuși, că femeia nu se va mai întoarce, dar cu toții au încredere că va reveni și le va fi din nou alături copiilor, care o iubesc foarte mult.

“Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei. Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”, a dezvăluit Anca Serea în mediul virtual.