All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Anda Adam, secretul de la Exatlon pe care nimeni nu l-a spus pana acum: „Nu mai suportam sa…” Ce a terorizat-o atât de tare pe Faimoasă: Nu te-ai fi gândit că asta a făcut-o să sufere în concurs:

Anda Adam a povestit toata experienta ei de la Exatlon. Recent, a spus si ce o supara zi de zi si nu mai suporta.
Anda Adam s-a ales cu o accidentare destul de grava si a trebuit sa paraseasca competitia. Ea a suferit o operaţie de ligamente încrucişate şi are nevoie de o recuperare de şase luni.

Anda Adam a spus ca oricand s-ar intoarce la Exatlon pentru ca este o emisiune extraordinara, care iti pune la incercare toate competentele.

“Aş lua-o pentru că eu cred că este cea mai tare emisiune. Nu degeaba omul care a gândit-o are atât de mult succes.”, a recunoscut artista la o emisiune de radio.

Artista a mai spus că mâncarea era foarte puţină şi că nu mai suporta zgomotul valurilor care se spărgeau, pentru că îl auzea constant. “Devenise ca picătura chinezească”, a completat ea.

CITEȘTE ȘI: Anca Surdu a povestit tot. Ce se intampla cu fetele de la Exatlon in „acea perioada a lunii”! „Nu aveam voie sa…”

Anca Surdu, sau „Rachetuta” de la Exatlon a fost nevoita sa paraseasca competitia din cauza unor probleme de sanatate, dar isi incurajeaza fostii concurenti din spatele ecranului. Pe blogul personal, Anca a raspuns la cele mai „arazatoare” intrebari ale fanilor.

„Exatlon este, de fapt, un joc. Nu un concurs. Castigarea unei probe tine si de alti factori care nu au legatura cu anumite calitati motrice, ci mai degraba cu norocul. De aceea eu nu prea eram trista cand pierdeam. Preferam sa gandesc pozitiv, sa analizez situatia si sa imi dau seama ce pot face mai bine data viitoare.

M-a ajutat foarte mult felul in care gandeam si ma motivam”, a scris Anca. Ea a raspuns si la cele mai „arzatoare” intrebari ale fanilor.

Curiozitati din partea voastra:

– in acea perioada a lunii primeam produsele necesare iar participarea pe traseu era o decizie personala
dupa cate stiu, sunt concurenti care au dat si probe sportive, insa nu toti

-in camp nu aveam voie sa stam de vorba cu echipa adversa

-eram filmati aproape tot timpul. La cotet si in casa exista camere iar la momentele de reality (cand discutam toti, pe plaja, in masina) suntem impreuna cu un cameraman si un reporter.

Sursa: dailynews.ro

loading...