Andra, definiția eleganței. Cum s-a îmbrăcat artista la un eveniment

Andra nu este doar una din cele mai bune voci din industria muzicii românești ci și una dintre cele mai elegante artiste. Cântăreața alege întotdeauna ținute care îi scot în evidență atuurile.

Artista (36 ani) are peste 2.6 milioane de fani pe Instagram, unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. De această dată, ea a postat o imagine care a atras aprecierea tuturor internauților.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, de satin, lăsată pe umeri, Andra a arătat spectaculos. Iar după zâmbetul pe care îl afișa putem spune că s-a și simțit extrem de bine în acea rochie.

Cântăreața a ales să poarte această rochie la un eveniment caritabil, unde a și cântat. Andra a fost însoțită de Cătălin Măruță, care nu s-a lăsat mai prejos și s-a îmbrăcat la fel de frumos ca soția sa.

Prezentatorul a purtat la eveniment un costum negru cu cămașă albă, accesorizat cu o cravată cu imprimeuri florale și o bastistă roz.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, după ce Măruță a cerut-o pe Andra de soție nu odată, ci de trei ori. Iar ea a spus „DA” cu fiecare ocazie.