-5.7 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

”Mă duc acolo ca o divă!”- spune Andreea Mantea

Prezentatoarea de la Kanal D, Andreea Mantea, a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale cum se distrează în Turcia, alături de fiul ei, David. Iata ce au spus acestia pe vlog:

“Noi cand am ajuns în Turcia, cazarea era foarte departe de locul de muncă. Am întâmpinat niște probleme, nu am făcut fițe și figuri, ați văzut avem un apartament absolut normal.”, a povestit Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

David: “Ba da ai făcut”, a completat și David.

“Gemurile erau foarte ușor de deschis. Erau atât de multe geamuri, inclusiv patul era lipit de geam. Știu treaba asta cu curentul…cei care zic că îi trage curentul zic că nu e adevărat. Pe mine mă trage curentul. Punct. Ce faci David acolo, mă imiți?”, a adăugat senzuala bruneta.

”Mă duc acolo ca o divă!” Tocmai despre asta vreau să vorbim. Sunt într-o cameră de hotel și pot să fac ce vreau. Erau prize în potea… dar nu era cazul pentru o familie cu copil mic. Așa că ne-am mutat la hotel în seara respectivă. N-am făcut decât să mă plâng, aveam vedere la Bosfor, trăgeam draperia și vedeam podul… aveam o singură problemă, faptul că stăteam la hotel și ne simțeam așa, ca străinii. Dar acum eu am și eu o întrebare, de ce se plânge lumea care stă la hotel? Pentru că eu am realizat că e foarte bine să stai la hotel. Curățenie nu faci, mâncare nu mai faci, ai room service. Dimineața la fel, după ce îți faci duș nu mai stai să prăjești ouă și bacon și să te îmbâcsești cu miros. Nu, te duci la o divă și servești micul dejun. Nu te mai enervezi cu spălatul de rufe, hainele care ți se agață în mașina de spălat.”, a mai susținut vedeta de la Puterea Dragostei.

sursa:impact.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate