Andreea Antonescu spune adevăratul motiv pentru care fiica ei a rămas să locuiască în America

Andreea Antonescu trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe. Artista va deveni în curând din nou mamă, iar recent a anunțat sexul bebelușului. Andreea Antonescu așteaptă cu nerăbdare momentul în care copilul ei va veni pe lume. Cântăreața obișnuiește să le împărtășească fanilor vești care au legătură cu viața ei și așa a făcut și acum, când a dezvăluit că ea și partenerul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu, vor avea o fetiță.

Artista mai are o fetiță, Sienna, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu Traian Spak, de care a divorțat recent. Recent, cântăreața a dezvăluit într-un interviu că fiica ei a decis să rămână în America, acolo unde locuiește și fostul soț al artistei, iar foarte mulți au presupus că decizia fetei ar avea la bază faptul că este mult mai apropiată de tată decât de mamă.

Andreea Antonescu a decis să pună capăt zvonurilor și știrilor false care au apărut cu privire la fiica ei și le-a oferit mai multe detalii fanilor prin intermediul contului ei de Instagram. Artista a ținut să sublinieze că a fost alegerea fiicei sale de a rămâne în America pentru studii, însă, în funcție de cum se va adapta, va continua acolo studiile sau va reveni în țară.

„Vorbim acum de Sienna, care a ales să rămână în SUA, la tatăl ei, la Traian. Totul a început de la interviul pe care l-am dat săptămână trecută. Nefiind persoana care vrea să își spele rufele în public, am spus ideile în mare, esențiale, că Sienna locuiește în SUA, că mie îmi este foarte greu fără ea, lucru care este total adevărat.

Sienna a ales să meargă în state la studii pentru un an și asta deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo, după care, în vacanțe, urma tot felul de cursuri, i-a plăcut și tocmai de asta s-a decis ca un an să încerce să studieze acolo. Nu este o decizie luată definitiv, este doar o încercare, nu e vreo garanție că va rămâne și anul următor acolo, e posibil să se întoarcă în România și să-și continue studiile aici”, a declarat Andreea Antonescu.

Artista a mai ținut să precizeze că nu este adevărat faptul că Sienna locuiește cu tatăl ei, mai mult decât atâta, acesta are reședința în alt stat. Iar micuța locuiește, de fapt, cu mama artistei.

„A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu mama, s-a mutat și ea acolo pentru o perioadă, pentru a fi alături de Sienna, pentru a nu-mi trimite copilul într-un campus, să nu rămână singură. Sienna locuiește acum în L.A., împreună cu mama mea, Traian locuind într-un alt stat, în Nevada. Într-adevăr, se văd foarte des, au o relație frumoasă, exact cum a fost și până acum, dar nu există această variantă: ca Sienna să fi ales să fi rămas cu Traian”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.