miercuri, 1 aprilie 2020

Andreea Bălan spune motivul despărţirii de George Burcea: „El este cel…”

Știrile zilei

Medic: ”Noul coronavirus rezistă mai mult de 5 zile pe piele”

Medicul Tudor Ciuhodaru, care conduce comisia de coordonare şi monitorizare a infecţiei cu coronavirus din cadrul Spitalului Clinic de...

Somajul tehnic va fi impozitat. Câți bani mai primești

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a anunțat marți, 31 martie, că somajul tehnic va fi impozitat cu 45%, asta după...

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Sătulă de toate speculațiile din ultimele zile, Andreea Balan a dezvaluit motivul despartirii. Acum putin timp, George Burcea a fost surprins mutându-și lucrurile din casa artistei.

Asa cum era de asteptat, fanii artistei i-au trimis mii de comentarii în ultimele zile, în care au sfătuit-o să cantareasca bine lucrurile înainte de a lua o decizie pe care ar regreta-o apoi. Cei doi au două fetițe împreună, însă lucrurile par să se fi terminat între ei.

„Dacă iubeşti… Iartă… Fericirea e Pacea în Suflet şi în Familie. E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a scris o fană la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este raspunsul Andreei Bălan la mesajele fanilor.

Pe data de 21 februarie, actorul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Andreea Bălan spune motivul despărţirii de George Burcea: „El este cel…” 1