joi, 1 octombrie 2020

Andreea Bălan spune motivul despărţirii de George Burcea: „El este cel…”

Știrile zilei

Alexandru Rafila explică recordul de îmbolnăviri cu coronavirus. Ce va urma în România

Profesorul Alexandru Rafila crede că numărul mare de cazuri de coronavirus înregistrat în ultimele zile în România e cauzat...

Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile în România?

Deşi de abia a început toamnă, însă multe persoane se întreabă cum va fi vremea în iarna 2020 -...

Ce a scris presa americană despre primarul mort din Deveselu

Întâmplarea bizară de la alegerile locale de duminică dintr-o comună din România a ţinut prima pagină a ziarelor atât...

Sătulă de toate speculațiile din ultimele zile, Andreea Balan a dezvaluit motivul despartirii. Acum putin timp, George Burcea a fost surprins mutându-și lucrurile din casa artistei.

Asa cum era de asteptat, fanii artistei i-au trimis mii de comentarii în ultimele zile, în care au sfătuit-o să cantareasca bine lucrurile înainte de a lua o decizie pe care ar regreta-o apoi. Cei doi au două fetițe împreună, însă lucrurile par să se fi terminat între ei.

„Dacă iubeşti… Iartă… Fericirea e Pacea în Suflet şi în Familie. E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a scris o fană la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este raspunsul Andreei Bălan la mesajele fanilor.

Pe data de 21 februarie, actorul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă