14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Andreea Bălan, mesaj importan pentru cel mai stabil bărbat din viața ei. Ce i-a transmis artista lui Petrișor

Astăzi este sărbătorit Sfântul Gheorghe, iar Andreea Bălan se numără printre vedetele de la noi care îi poartă numele. Iar Petrișor Ruge, unul dintre prietenii apropiați ai săi, i-a făcut o urare superbă, în văzul tuturor! Mai mult, talentatul dansator a publicat imagini de colecție cu ei doi împreună.

Petrișor Ruge, urare superbă pentru Andreea Bălan de ziua onomastică
De ziua sa onomastică, Andreea Bălan a primit o urare superbă din partea lui Petrișor Ruge. Dansatorul a urcat pe Instagram Stories două filmări din timpul Campionatului Internațional “Dansez pentru tine” din Mexic, care a avut loc în urmă cu 13 ani. În timp ce pe una dintre înregistrări a scris mesajul: “La mulți aaaani! Andreea GEORGIANAAA BĂLAN”, iar pe alta: “Ești fantastică, Georgiana”. La prestigiosul concurs, cei doi au obținut pentru România medalia de argint.

Andreea Bălan, mesaj indirect pentru soacra sa și George Burcea de ziua lor de nume
Cu lacrimi în ochi și ușor nostalgică, Andreea Bălan a distribuit pe Story-ul de la Instagram imaginile de colecție publicate de Petrișor Ruge. Ulterior, ea s-a filmat în timp ce a transmis un mesaj emoționant pentru sărbătoriții acestei zile de 23 aprilie, când este celebrat Sfântul Gheorghe. Printre cei care poartă numele acestui sfânt se numără și soacra sa, dar și fostul partener de viață, George Burcea.

“Hei, iepurașilor, drăgălașilor! Ce faceți voi? Bine, sănătoși, voioși? Astăzi este Sfântul Gheorghe și vreau să le urez din suflet tuturor celor care își serbează ziua de nume astăzi un călduros la mulți ani, multă sănătate, fericire, toate dorințele să se împlinească. Sănătate, mai ales, că este cea mai importantă” sunt mărturisile făcute de Andreea Bălan pe cunoscuta rețea de socializare.

Mesajul emoționant al Andreei Bălan de ziua de naștere a lui Petrișor Ruge
“Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil (n.r.: bărbat) din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la «Dansez pentru tine». Happy Birthday! (n.r.: La mulți ani)” a scris îndrăgita cântărețeață pe rețelele de socializare.

În cadrul Campionatului Internațional “Dansez pentru tine”, organizat în Mexic, Andreea Bălan a cântat melodia “Baby get up and dance”. Primul Campionat Mondial de dans a avut loc în Mexico City în perioada septembrie – decembrie 2007.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate