Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o la pupitrul știrilor: ”Situația a fost absolut penibilă”

0

Nu chiar în largul său, Andreea Esca și-a reamintit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile PRO TV.

De zeci de ani pe ecranul  televizoarelor, prezentând cel mai important buletin de știri al zilei, Andreea Esca a adunat o experiență impresionantă, dar chiar și așa, inevitabil, au existat situații în care a fost pusă într-o postură dificilă.

Prezentatoarea de la PRO TV  și-a reamintit despre o situația mai puțin plăcută pe care a avut-o în timpul unui jurnal, când a făcut cea mai mare gafă  în timp ce prezenta știrile.

”E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa…

Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. (…)

A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea Esca în emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”.

Prezența de spirit a scos-o rapid din această încurcătură. Deși totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, ea a simțit că a trecut mult mai mult timp.

În platou se afla invitatul care trebuia să intre pe subiectul 2, iar într-un alt studio invitatul pentru subiectul 1. Andreea Esca i-a pus celui de-al doilea invitat întrebarea pentru subiectul 1.

Când și-a dat seama de greșeală, ea s-a întors cu fața la cameră și a repetat întrebarea, ca și cum i-ar fi adresat-o de la bun început primului invitat.

Spune ce crezi