miercuri, 23 septembrie 2020

Andreea Esca nu a mai apărut la jurnal, în ziua în care Alexia și Aris s-au testat de coronavirus. Ce s-a întâmplat cu știrista de la Pro TV

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Andreea Esca nu a mai apărut la jurnal, în ziua în care cei doi copii ai săi au fost testați pentru coronavirus. Iată ce face știrista.

După ce, ieri-dimineață, Andreea Esca i-a programat pe Alexia și Aris la mai multe analize medicale, știrista de la PRO TV nu a fost văzută la pupitrul jurnalului pe care îl prezintă de aproape două decenii.

Știrista este în concediu
Esca se află în concediu, iar Oana Andoni i-a luat locul. Dacă la începutul lunii vedeta se afla pe litoral, zilele trecute a evadat din nou din Capitală și a petrecut timp alături de tatăl ei și de alți apropiați.

Andreea a postat pe o rețea socială mai multe fotografii cu albia unui pârău pe care cu toții au curățat-o de gunoaie.

„Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi, haine, pantofi, mobila, multi “pampers”, bucati de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider si multe altele… In final tata a zis ca el nu intelege ce este in sufletul oamenilor care arunca toate acestea in rau. Eu insa, ma intreb ce este in mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clientii cabanelor lor, nu fac baie in apa aceasta care vine atat de curata si frumoasa din munte? Oare le place sa le treaca un pet de bere pe langa picioare si un scutec pe langa mana? O valiza prin fața ochilor si zeci de pungi sa stea agatate in crengi? Ca despre faptul ca ar putea sa le pese de natura si de perfectiunea ei…nu vreau sa exagerez!Voi ce credeti ca e in mintea unui om care, cand termina de mancat, arunca punga de la pufuleti in apa?”, a scris Esca.

Aris, băiatul de 16 ani al Andreei și al afaceristului Alexandre Eram, a fost ghinionistul acum o lună. Dacă Alexia a scăpat ca prin urechile acului, Aris a contractat noul coronavirus de la părinții lui, însă s-a pus repede pe picioare, grație tinereții. Iar acum, preventiv, atât băiatul, cât și Alexia au repetat testele, dată fiind situația alarmantă din România, unde numărul infectărilor cu ”virusul ucigaș” nu vrea deloc să scadă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă