Andreea Mantea l-a găsit pe David plin de vânătăi. A fost nevoită să schimbe școala: „A venit cu ochiul…

Andreea Mantea este o mamă model și se ocupă de fiul ei, David, așa cum știe mai bine. Cei doi au o relație foarte specială și sunt admirați de milioane de fani pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV se străduiește să-i ofere fiului ei tot ceea ce este mai bun și să-l învețe cum să reacționeze în momentele în care trebuie să-și pună la

încercare abilitățile de apărare.

Invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a povestit despre o perioadă în care fiul ei, David, din cel care încasa lovituri din partea colegilor săi, s-a transformat în cel care putea să țină piept cu brio chiar și în fața a patru băieței de vârsta lui.

Andreea Mantea, mândră de fiul ei
Se pare că David a preluat din plin din comportamentul mamei sale, astfel că se simte nevoit să intervină ori de câte ori vede în jurul lui nedreptate și să îi apere pe cei cărora li se aduc neplăcere în mod nejustificat. În acest caz, este vorba despre o fetiță care era trasă de codițe și de rochiță de către colegi, așa că David a decis să intervină și să ia apărarea fetiței care are nevoie de ajutor.

Din acest motiv, micuțul a fost lovit la școală de către colegii de clasă, însă Andreea Mantea l-a învățat cum să ia atitudine în fața unor astfel de situații.

Continuarea pe wowbiz.ro