24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Andreea Mantea și David, lacrimi de tristețe în noul episod din „Trăiri alături de Andreea Mantea”! Ce au pățit cei doi: „Câteodată trebuie să iei și astfel de decizii…”

Andreea și Mantea le-a promis fanilor săi momente și povești de viață memorabile în noua ei emisiune, „Trăiri alături de Andreea Mnatea”. În ediția din această seară, 23 noiembrie, bruneta și fiul ei, David, au fost extrem de afectați de tăierea salcâmului din curtea lor, la care țineau foarte mult.

Copacul a trebuit să fie tăiat pentru că rădăcinile sale au început să producă probleme la puț, cât și în curtea vecinului lor. Andreea Mantea și David au fost prezenți la întreaga scenă, de la unul dintre geamurile casei, și au izbucnit în lacrimi.

Andreea Mantea: Tu ai venit să mă îmbărbătezi pe mine și plângi și tu? Plantăm alta!

David: O să ne ia o mie de ani!

Andreea Mantea: Și ce dacă? O să crească odată cu tine! Ea avea 11 ani, mamă. Crezi că s-a supărat pe noi?!

David: Era prietena mea cea mai bună…

Andreea Mantea și David au fost nevoiți să renunțe la salcâmul din curtea lor

Pentru a își opri fiul din plâns, Andreea Mantea a promis că vor planta alți copaci în curte.

Andreea Mantea: Câteodată, în viață, trebuie să iei și astfel de decizii. Ce ai fi vrut? Să rămânem fără apă, să facem alt puț? Spărgea și gardul vecinului, ne-a spart și betonul. O să le dăm unor oameni care n-au lemne la iarnă, să se încălzească, să nu stea în frig.

David, printre lacrimi: Ți-am spus că o să dispară prietenul meu cel mai bun!

Andreea Mantea: Acolo o să aducă mama alți prieteni și tu o să îi plantezi. Aduce mama unui pomi mai mari și o să îi punem acolo.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate