Home Monden Andreea Marin este fericită, dar s-a aflat ceva ce a facut în...

Andreea Marin este fericită, dar s-a aflat ceva ce a facut în urmă cu mulţi ani

0
155

Zâna surprizelor” este fericită alături de fiica ei, Violeta, dar s-a aflat ceva ce a facut  în urmă cu mulţi ani. Mai exact, Andreea a adoptat doi copii, pe care i-a ingrijit de la distanţă.

Asa cum bine se stie, Andreea Marin s-a implicat într-o serie de cauze sociale, fiind ambasador UNICEF. Copiii din ţările africane au impresionat-o, asa ca a adoptat o fetiţă în 2008. Doi ani mai tarziu, a adoptat si un băieţel.

“Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, spunea Andreea Marin în urmă cu mulţi ani.

Acum, copiii au trecut de vârsta majoratului, avand in jur de 20 de ani. Dar până ca ei sa devina majori, Andreea i-a sprijinit financiar, ocupandu-se de educaţia lor. Desi nu îi mai vizitează pe cei doi copii adoptivi, vedeta nu i-a uitat. A si facut cateva dezvaluiri pentru Libertatea: „Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”.

 

loading...

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here