Andreea Tonciu, din nou însărcinată? Vedeta face declarații despre sarcină: “S-a întâmplat…”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai iubite vedete din România. Oamenii o apreciază pentru stilul său excentric și mai ales pentru sinceritatea ei. Frumoasa vedetă își tine la curent fanii cu tot ce e nou în viața ei, iar de data aceasta a vorbit despre sarcină și un nou membru în familia lor.

Andreea Tonciu, adevarul despre sarcină
Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute vedete din România și este tot mai prezentă în showbiz. Este iubită de o mulțime de oameni pentru show-ul pe care îl face la fiecare apariție si, în schimb, ea le oferă sinceritate. Vedeta este foarte deschisă și acum a făcut declarații foarte personale.

Andreea are o familie minunată, un soț și o fiică ce o iubesc nelimitat, dar deja au apărut discuțiile despre al doilea copil. Vedeta își dorește nespus să își mărească familia și să aducă pe lume un baietel, un frățior pentru Rebeca, dar visul nu i s-a îndeplinit încă.

Atât Andreea, cât și soțul ei își doresc să devină părinți pentru a doua oară, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru ei. Speră că anul 2023 le va aduce surprize și, până atunci, îi oferă toată iubirea și atenția micuței lor.

”Nu știu ce îmi rezervă viitorul. I-am spus că dacă rămân gravidă, o să îl las. Uite că s-a întâmplat să nu rămân. Momentan nu sunt pregătită al doilea copil, chiar nu. Este mai bine așa, momentan”, a declarat Andreea Tonciu.

Se pare că fosta asistentă TV și-a schimbat acum prioritățile. În urmă cu ceva timp, bruneta spunea că este pregătită să fie mamă pentru a doua oară, în cazul în care s-ar întâmpla să rămână însărcinată, dar prioritățile ei erau cu totul altele la acea vreme.