Ultimate magazine theme for WordPress.

Angela Gheorghiu, interviu în presa italiană: „Corupția e în ADN-ul românilor”

Vorbind cu reporterii Corriere della Sera, Angela Gheorghiu spune că este considerată ‘oaia neagră’ a meseriei sale din cauză că a spus întotdeauna ce gândește și a reacționat la ceea ce nu îi convine.

Jurnaliștii italieni o descriu ca fiind ‘ultima cântăreață care întruchipează ideea clasicismului’ în opera mondială, cu „o voce diferită de toate celelalte nu doar pentru ce face pe scenă, dar și în afara ei”.

Întrebată despre porecla de ‘Draculina’, soprana râde spunând că ‘Mă amuză, Dracula este o legendă, un personaj inventat, printre altele, de un irlandez, nu de un român. De ce nu spune nimeni că am ajutat atât de mulți colegi și regizori?‘.

La începutul interviului, soprana vorbește despre familia ei, mama croitoreasă, tatăl conductor de tren din Adjud, iubitor de operă. ‘Tata conducea trenurile, iubea opera si eu imitam totul ca un copil, eram burete, glasul meu nu vine din nimic’

A urmat apoi comunismul, iar în interviu Angela Gheorghiu spune că ‘Ceaușescu a luat puterea când m-am născut, în 1965. Când ești copil nu înțelegi, cânți, apoi mi-au dat toate lecțiile de canto gratuit. Dar era o țară oribilă.

 » Citeste mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies