sâmbătă, 5 decembrie 2020

Angela Merkel, avertisment dur: “Ne asteapta luni foarte, foarte grele”

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Angela Merkel, cancelarul german, a avertizat ca Germania este aproape pe punctul de a pierde controlul asupra luptei cu noul coronavirus. Cancelarul le-a spus colegilor de partid „situatia este amenintatoare” si „fiecare zi conteaza”, scrie The Guardian.

Merkel a avertizat, de asemenea, ca urmatoarele luni vor fi foarte dure, in contextul cresterii zilnice a numarului de cazuri noi de coronavirus in Germania – 8.685 in ultimele 24 de ore.

“Ne asteapta luni foarte, foarte grele. Lucrurile nu mai pot continua asa”, a declarat Merkel, duminica seara, intr-o conferinta cu sefii grupului parlamentar conservator din landuri, scrie si cotidianul Bild, citat de Agerpres.

Angela Merkelspune ca trebuie sa se renunte cel putin pana in februarie la evenimentele cu multe persoane, chiar si in spatii exterioare. De asemenea, Merkel a mai spus ca numarul mare de infectari se datoreaza calatoriilor din timpul vacantei.

Bild a relatat ca, desi Merkel nu s-a referit nicio clipa in mod expres la un al doilea “lockdown”, ea si-a exprimat foarte ferm convingerea ca virusul nu poate fi controlat “cu metode simple”.

Potrivit bilantului prezentat luni de Institutul Robert Koch pentru boli infectioase, numarul cazurilor confirmate de coronavirus a crescut cu 8.685 in ultimele 24 de ore, ajungand la un total de 437.866. Douazeci si patru de oameni au decedat de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cifra totala de la inceperea pandemiei fiind de 10.056.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă