ANM anunță fenomene meteo și temperaturi neasteptate in luna MARTIE

Știrile zilei

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

Bill Gates vorbește despre un scenariu optimist în legătură cu pandemia de COVID-19. Când am putea să scăpăm de virus?

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.Conform informațiilor pe...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a...

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pe 4 săptămâni, oferindu-ne informații legate de temperaturile maxime și minime care vor fi înregistrate în prima lună de primăvară.

In luna martie, vor fi câteva zile în care va ploua, în rest vor predomina temperaturi destul de ridicate și precipitații reduse cantitativ. La începutul lunii, temperaturile vor fi peste valorile normale aceastei perioade. În unele zone ale țării, mai ales in cele montane, se vor înregistra precipitații și temperaturi scăzute ce pot ajunge la o minimă de 4 grade Celsius.

Vremea in capitala in luna martie

Conform ANM, vremea în București va fi caldă, maximele vor fi de 16 grade Celsius. Precipitațiile vor fi reduse, reduse și pot să apară – conform Accuweather – în zilele de 3-4 martie, 13,15, 16 și 18 martie. Spre finalul lunii, precipitațiile își vor mai face apariția, conform estimărilor, în zilele 22, 24, 26 30 și 31 martie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă