duminică, 31 mai 2020

ANM anunță fenomene meteo și temperaturi neasteptate in luna MARTIE

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pe 4 săptămâni, oferindu-ne informații legate de temperaturile maxime și minime care vor fi înregistrate în prima lună de primăvară.

In luna martie, vor fi câteva zile în care va ploua, în rest vor predomina temperaturi destul de ridicate și precipitații reduse cantitativ. La începutul lunii, temperaturile vor fi peste valorile normale aceastei perioade. În unele zone ale țării, mai ales in cele montane, se vor înregistra precipitații și temperaturi scăzute ce pot ajunge la o minimă de 4 grade Celsius.

Vremea in capitala in luna martie

Conform ANM, vremea în București va fi caldă, maximele vor fi de 16 grade Celsius. Precipitațiile vor fi reduse, reduse și pot să apară – conform Accuweather – în zilele de 3-4 martie, 13,15, 16 și 18 martie. Spre finalul lunii, precipitațiile își vor mai face apariția, conform estimărilor, în zilele 22, 24, 26 30 și 31 martie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -ANM anunță fenomene meteo și temperaturi neasteptate in luna MARTIE 1