Antonia a postat un mesaj dur pe o rețea socială. „Unul dintre cele mai dificile lucruri”

Proaspăt venită din vacanță, Antonia a postat un mesaj dur pe o rețea socială. Cântăreața a lăsat de înțeles faptul că ar fi fost trădată de una din cele mai importante persoane din viața ei. Soția lui Alex Velea a spus că este total dezamăgită de cei pe care îi considera prieteni, dar care, într-un final, s-au dovedit a fi doar simple personaje trecătoare.

Mesajul artistei a surprins pe toată lumea, ținând cont că foarte rar își deschide sufletul pe rețelele sociale.

Antonia, mesaj dur pe o rețea socială

Antonia este considerată una din cele mai sexy artiste de la noi din țară. Proaspăt întoarsă din vacanță, soția lui Alex Velea nu a mai suportat și a răbufnit pe Instagram, semn că ultima experiență i-a lăsat un gust amar. Cu toate acestea, cântăreața este mulțumită că a învățat o lecție importantă deși nu i-a căzut bine situația.

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia pe o rețea socială.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de nouă ani

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de nouă ani. Aceștia au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Recent, în cadrul unui interviu, Antonia a oferit detalii despre nunta cu Alex Velea. Reamintim că artista este acum o femeie liberă, divorțul de italian fiind finalizat.

“Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a declarat Antonia.

În podcastul prezentat de Amalia Năstase, Antonia a fost mai sinceră ca niciodată. Cu lacrimi în ochi, artista a dezvăluit din ce cauză nu și-a botezat copiii până acum. De-a lungul timpului, ea și membrii familiei ei au fost nevoiți să îndure toate criticile și judecățile oamenilor. Mulți i-au spus că trăiește în păcat, că o să i se întâmple lucruri rele, că o să iardă în iad, însă puțini știu situația ei. De aceea, Antonia a ales să închidă gurile tuturor, spunându-le adevărul.

”Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a povestit Antonia în cadrul podcastului ”S-o luăm personal”, prezentat de Amalia Năstase.