Anunț de ultimă oră de la Lidl! Clienții se bat pe acest produs la un preț extrem de mic

Lidl este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de la noi din țară. În fiecare zi ne surprinde cu tot felul de oferte, dar în prag de sărbători trebuie să fim foarte atenți. Lidl a făcut un anunț important în acest sens, iar toți clienții vor da buzna în magazine.

Oferte de Crăciun la Lidl

Reprezentanții lanțului de magazine germane Lidl au făcut un anunț important pentru clienți. Aflăm că un produs extrem de util de sărbători are un preț foarte mic, cu care sigur nu ne vom mai întâlni în următoarea perioadă. De fiecare dată când sunt asemenea oferte în magazin, clienții se ”bat” pentru a pune mâna pe ele.

 

Este vorba despre un electrocasnic la un preț bun, de care ne vom folosi din plin în această perioadă. Mai exact, clienții pot achiziționa o mașină electrică de tocat carne la prețul de numai 249 de lei. În cutia produsului sunt incluse trei discuri cu perforații de mărimi diferite: 7 mm, 5 mm și 3 mm.

De acum, gospodinele pot face mai ușor cele mai gustoase sarmale, cârnați sau orice alt preparat din carne. Aparatul are o putere de 350 W, mai multe accesorii incluse și poate prelucra maxim 1 kg de carne pe minut, o cantitate destul de mare pentru un astfel de aparat, semn că este unul destul de bun.

Un alt produs la un preț bun este un aparat de vidat, disponibil la prețul de 149 de lei și care include garnitură de schimb și mai multe accesorii. De asemenea, seturile de 25 pungi de vidat (25 x 30 cm) sau 50 de pungi pentru vidat (15 x 25 cm) se regăsesc, separat, la prețul de doar 30 de lei.

Cât despre un cântar de Bucătărie, prețul acestuia este de doar 35 de lei. Au atașate diverse imagini de sărbători și pot susține o greutate de până la 5 kilograme