Anunț de ultimă oră de la premier! Nicolae Ciucă a recunoscut în fața tuturor: “Mi-e teamă de…”

Premierul Nicolae Ciucă a făcut dezvăluiri importante, pe care românii le așteaptă deja de mult timp. Prim-ministrul a vorbit despre principalele lui scopuri, dar și despre candidatura la prezidențiale. Nicolae Ciucă a făcut mărturisiri interesante, care șochează o țară întreagă.

Nicolae Ciucă, adevărul despre prezidențiale

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre alegerile prezidențiale, cursă în care mulți își doresc să intre. În acest context a făcut declarații și preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, ce a ținut să explice exact ce sentimente în încearcă atunci când vine vorba despre acest subiect.

Astfel, premierul a subliniat faptul că tot ce contează pentru el acum este să aibă grijă de guvernare și să facă lucrurile așa cum trebuie. Totodată, întrebat dacă se teme de vreun posibil contracandidat, premierul a răspuns că se teme de un singur lucru: de moarte. În rest, nimic nu îl poate face să cedeze, pentru că are încredere în Dumnezeu,dar și în forțele sale.

„În acest moment, există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare. Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să ne fie teamă”, a spus Ciucă, la RTV.

Premierul nu a recunoscut, dar nici nu a negat zvonul legat de participarea sa la cursa pentru funcția de președinte. Crede că nu trebuie să spună că este un om credincios, ci să demonstreze asta prin faptele sale. Se concentrează acum exclusiv pe funcția pe care o are și speră că va face lucrurile așa cum trebuie.

Ciolacu, pregătit pentru guvernare?

Tot joi seară, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a fost întrebat când îşi va anunţa candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, având în vedere că a mai lăsat să se înțeleagă că are planuri în acest sens. Totuși, șeful social-democraților spune că nu luat o astfel de decizie încă, nu este nimic bătut în cuie și așteaptă anul 2024 pentru asemenea discuții.

Șeful PSD spune că acum se concentrează pe anul 2023 și pe provocările care vin odată cu acesta.

„Nu şi încă nu este. Eu cel puţin nu am luat o astfel de decizie. Haideţi să schimbăm în primul rând unde a greşit PSD. Haideţi să vorbim în anul 2024. Momentan avem o provocare în 2023. Va fi un an încărcat, dar sperăm să gestionăm aspectele economice.”, a spus Ciolacu.